8 Φεβρουαρίου, 2021

Πού να φτιάξω το κινητό μου; Τι να προσέξετε για την επισκευή κινητού

Η επισκευή κινητού, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει προσοχή κι επιλεκτικότητα, γιατί το κινητό στον σύγχρονο κόσμο, δεν είναι πλέον μια πολυτέλεια. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο.
29 Ιανουαρίου, 2021
Huyndai electrics - TS Solutions

Στην TS SOLUTIONS καλωσορίζουμε την Hyundai Electrics

Η TS SOLUTIONS, με παρουσία στον χώρο των επισκευών από το 2002, σήμερα, 19 χρόνια μετά, έχει φτάσει να αποτελεί το επίσημο επισκευαστικό κέντρο για τους περισσότερους από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους κατασκευαστές συσκευών του εμπορίου.
29 Ιανουαρίου, 2021
Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για την επισκευή του κινητού Samsung

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για την επισκευή του κινητού Samsung

Το κινητά είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μας πλέον. Όχι μόνο για τη βασική τους τηλεπικοινωνιακή λειτουργία, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες που προσφέρει. Πέρα από την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους ή συναδέλφους, είναι κι ένα δυνατό εργαλείο για απόκτηση πληροφοριών, προγραμματισμό, αγορές και πωλήσεις, για μοντέρνα επαγγέλματα (social media, YouTube, influencers κ.λπ.) και -ας το παραδεχτούμε- για "χάζεμα".
25 Νοεμβρίου, 2020

Σπασμένη οθόνη κινητού: Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την επισκευή της

Όταν σπάσει ο καθρέφτης, σχεδόν σε όλες τις παραδόσεις αυτό σημαίνει γρουσουζιά. Δεν χρειάζεται να ισχύει το ίδιο και για τη σπασμένη οθόνη του κινητού σας. Πέφτει το κινητό από τα χέρια, καθόμαστε πάνω του, το καλό μας κατοικίδιο βρήκε στο κινητό το καινούργιο του παιχνίδι. Η κακιά στιγμή μπορεί να έρθει από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Η σπασμένη οθόνη κινητού φέρνει ένα συναίσθημα απογοήτευσης, όχι μόνο για την ίδια τη λειτουργία του κινητού ή την αισθητική, αλλά και στη συνολική του αξία, όπως και στη δυνατότητα επισκευής του. Μην ανησυχείτε, δεν τελείωσαν όλα. Μια κατεστραμμένη οθόνη κινητού τηλεφώνου είναι απλά μια ακόμα πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί... και θα ξεπεραστεί.
27 Οκτωβρίου, 2020

Εγγύηση κινητού τηλεφώνου – Τι πρέπει να προσέξετε

Εγγύηση κινητού τηλεφώνου. Μια φράση που ίσως δεν σας... "εγγυήθηκε" ποτέ κανείς στο 100% ότι πρέπει να την εμπιστευτείτε. Μια ανασφάλεια βέβαια απόλυτα δικαιολογημένη αφού όλοι κάποια στιγμή την έχουμε πατήσει Κι επειδή τα κινητά πλέον γίνονται όλο και πιο ακριβά, που σημαίνει πως το ίδιο και η επισκευή τους, η ανάγκη για εγγύηση είναι πολύ πιο μεγάλη.
Πορεία Επισκευής